Uusi viileä herkku Mr. Paninilta: Ohutleipärulla maistuu kylmänä ja toimii eväänä!

Uusi viileä herkku Mr. Paninilta: Ohutleipärulla maistuu kylmänä ja toimii eväänä!

Avaa paketti ja haukkaa. Niin helppo ja nopea on Mr. Paninin uusi herkullinen ohutleipärulla.

ohutleipärulla
Ohutleipärullia on kolmea eri makua: Kebab, Grillattu Kana ja Kinkku-Aura®. Tuotteet tulevat kauppoihin toukokuussa.

Mr. Panini laajentaa valikoimaansa lämmitettävistä panineista kylmänä syötäviin ohutleipärulliin. Paninien tapaan valmistamme leipärullat herkullisista ja laadukkaista raaka-aineista käsityönä Ulvilassa.

Leipärullissa on reippaasti kotimaista lihaa, raikkaita kasviksia ja kunnolla maustettu kastike klassisen ohutleivän väliin käsin kääräistynä.

Ohutleipärulla on siis vallan maukas, tuore ja runsas välipala. Koska haluamme tarjota ihmisille mahdollisuuden parempaan pikaruokaan.

Laadukkaat raaka-aineet

Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ovat kaikkien Mr. Paninin tuotteiden lähtökohta. Tuotteissamme käytetty liha on aina 100-prosenttisesti kotimaista. Herkulliset kastikkeet valmistamme alusta loppuun itse Ulvilan paninikeittiössä. Samoin leipärullien kasvikset pikkelöimme – siis maustamme etikkaliemessä – ihan itse.

Käyttämämme Liba-ohutleipä on perinteikäs itämainen, luonnonmukainen ohutleipä. Se tulee meille ruotsalaiselta leipomolta, Liba Brödiltä.

Ohutleipärulla Kebab 250 g

Kebab-ohutleipärulla sisältää runsaasti eli tarkalleen ottaen 68 grammaa kotimaista, grillattua naudan kebablihaa Snellmanilta. Lisäksi mukana on tomaattinen, mausteinen kebabkastike, pikkelöityä porkkanaa ja kaalia sekä mietoa pepperonia kuutioina tuomassa pientä potkua.

Ohutleipärulla Grillattu Kana 250 g

Kotimaista grillattua broileria ohuina viipaleina 80 grammaa. Mausteisen makea tandoorikastike sekä itse pikkelöityä porkkanaa ja kaalia.

Ohutleipärulla Kinkku-Aura® 250 g

72 grammaa grillattua Snellmanin kinkkua ja runsaasti Valio Aura® -sinihomejuustoa kastikkeessa. Mukana myös perinteistä tomaattista kebabkastiketta sekä porkkanaa ja kaalia raikkautta tuomassa.

Ohutleipärullat tulevat kauppoihin toukokuussa. Rullia saa ostaa vähittäiskaupoista, kioskeista, kahviloista ja liikenneasemilta.