Kohti aidosti yhdenvertaista työkulttuuria

Kohti aidosti yhdenvertaista työkulttuuria

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on aloittanut kampanjan yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon puolesta työelämässä. Työ ei syrji -kampanja on avoin kaikille yrityksille ja työyhteisöille ja sen tarkoituksena on tehdä päivittäisestä työelämästä syrjinnästä vapaata.

Me Mr. Paninilla ja koko Snellman-konsernissa olemme luonnollisesti kampanjassa mukana, sillä kyseessä on asia, johon mielestämme jokaisen yrityksen ja työntekijän olisi hyvä kiinnittää huomiota. Perheyrityksenä yhdenvertaisuus sekä vastuullinen ja välittävä toiminta ovat meille tärkeitä periaatteita ja osa jokapäiväistä elämää työpaikalla.

Yksi kampanjan kantavista ajatuksista on, että jokainen työ ansaitsee parhaan mahdollisen tekijän. Kampanjaan osallistumalla haluamme osaltamme auttaa yhdessä rakentamaan tasa-arvoista työkulttuuria, jossa työ puhuu puolestaan.

Lisätietoa kampanjasta löytyy osoitteesta: eisyrji.fi