Paahtopaistipanini – toivottu lihaisa uutuus

Paahtopaistipanini – toivottu lihaisa uutuus

Ulvilalainen elintarvikeyritys Mr. Panini on tuonut reilun vuoden sisällä markkinoille kaksi uutuus­tuotetta erikoisruokavaliota noudattaville, vegaanisen ja gluteenittoman paninin. Syyskuussa oli aika esitellä uutuus todellisille lihanystäville: Paahtopaistipanini.

Mr. Paninilla asiakaspalautteita luetaan, arvostetaan ja niihin myös reagoidaan. Sen vuoksi Mr. Panini laajensi tuote­valikoimaansa tuomalla mark­kinoille Paahtopaistipaninin.

– Toive paahtopaistipaninista on noussut tasaisin väliajoin esiin asiakas­palautteessa, Panini Chef Janne Ikonen kertoo.

Ikonen paljastaa, että uutuus on ollut suunnittelu­pöydällä jo jonkin aikaa.

– Sen lanseeraus viivästyi hieman muiden uutuustuotteiden vuoksi, mutta nyt se on vihdoin valmis.

Lähileipomon leipää, kotimaista paahtopaistia ja paninikeittiön omaa majoneesia

Paninien rapeuden salaisuus löytyy leivästä.  Kuten muidenkin paninien, myös paahtopaistipaninin leipä leivotaan suomalaisesta viljasta ilman lisäaineita vain muutaman kilometrin päässä Ulvilan paninikeittiöstä. Leivän resepti on varta vasten kehitelty Mr. Paninille.

Täytteenä Paahtopaistipaninissa on kotimaista paahtopaistia Snell­manilta.

– Halusimme tuoda mark­kinoille täyttä lihaa olevan paninin. Käytämme aitoa suomalaista, mureaa paahtopaistia, emme mitä tahansa paistia, Ikonen kertoo.

Paahtopaistipanini valmistetaan käsi­työnä Ulvilan paninikeittiössä

Mehevä makuelämys viimeistellään Mr.Paninin omalla, lisäaineettomasta sinapista valmistetulla sinappisella kurkkumajoneesilla sekä Valion Edam­juustolla. Me panostamme laatuun ja sen vuoksi Paninit valmistetaan käsi­työnä Ulvilan paninikeittiössä.

Paahtopaistipanini on ollut paljon pyydetty uutuus, joten Ikonen uskookin, että Paahtopaistipanini voi nousta uudeksi suosikkimauksi Kana-, Kinkku– ja Kebabpaninien rinnalle.

Lue myös: Gluteeniton panini on usean vuoden kehitystyön tulos