Terveisiä Tampereelta – Paninit maistuvat nuorten yrittäjien kesäkahvilassa

Terveisiä Tampereelta – Paninit maistuvat nuorten yrittäjien kesäkahvilassa

Tampereen Hämeenpuistoon on parkkeerattu kahvilavaunu, jonka kyljessä komeilee legendaarista Beavers-farkkumerkkiä muistuttava punainen logo. Suomalaisen denimbrändin tarina on kuin onkin toiminut inspiraationa Beavers Coffee -kesäkahvilalle. Idean takaa löytyvät nuoret intohimoiset yrittäjäsiskokset Rosa ja Milja Majava. 

Beavers Coffee kunnioittaa siskosten isovanhempien, Matti ja Pirja Majavan elämäntyötä huippusuosion saavuttaneen Beavers-farkkubrändin parissa. Rosa ja Milja Majava halusivat keksiä tekemistä kesäksi ja kun idea kahvilasta syntyi, oli se helppo yhdistää farkkumerkin historiaan. Kahvilan punainen Beavers Coffee -logo, somistus ja tuotteet tekevät kunniaa yrittäjäsuvulle ja isovanhempien muistolle. 

Matti-pappa tapasi tuoda pullaa ja munkkeja kahvipöytään, joten kahvilassa on tarinaa taustalla, kertoo Rosa Majava. 

Beavers Coffeen herkullisesta valikoimasta löytyy jokaiselle jotain. Tuotteet tulevat läheltä, limut Nokian panimolta ja pullat ja munkit tamperelaiselta Hakasen leipomolta. Myös Mr. Paninin paninit löytyvät listalta. Siskokset tunnustautuvat paninifaneiksi, joten kahvilan suolaisia tarjottavia mietittiessä Majavat päättivät, että panini sen olla pitää. 

Koska panini on nopea, helppo ja herkullinen, on se oiva eväs kahvilan hektiseen kesään, Rosa Majava summaa. 

Paninit ovat suosiossa myös kaveriporukassa. Rosalla on tapana napata panini mukaan lukion läheiseltä R-Kioskilta.

Beavers Coffeesta löytyykin laaja valikoima Mr. Paninin suosikkimakuja. Miettiessään tarjontaa Majavat kyselivät mielipiteitä kavereiltaan sekä sosiaalisessa mediassa. Kana- ja Mozzarellapanini olivat someyleisön ja kaveriporukan suosikit ja myös Kebab-Valkosipuli ja Kinkku Original ovat kadonneet parempiin suihin tiuhaan tahtiin kahvilan avattua. Myös erikoisruokavaliot on huomioitu Beavers Coffeen valikoimassa, Gluteeniton Kana ja Gluteeniton Kinkku -paninit löytyvät listalta ja vegaaneille maistuu Vege-BBQ.

Mutta mikä paninimaku on siskosten oma lemppari?

Miljan lemppari on ehdottomasti Mozzarellapanini. Oma vakiovalintani on pitkään ollut Kanapanini, mutta viime aikoina Mozzarella on noussut minunkin uudeksi suosikiksi, kertoo Rosa. 

Beavers Coffee löytyy Tampereen Hämeenpuistosta ja on auki joka päivä kello 10-19 heinäkuun loppuun asti, joten ei kun herkuttelemaan!