Mr. Paninin kulmakivet – laatu, tuoreus ja kotimaisuus

Mr. Paninin kulmakivet – laatu, tuoreus ja kotimaisuus

Mr. Panini on avainlippua ylpeästi heiluttava ulvilalainen elintarvikeyritys, joka valmistaa huolellisesti käsityönä koottuja rapeita ja runsastäytteisiä panineja. Panostamme raaka-aineisiimme 100%, sen vuoksi hankimme ne mahdollisimman läheltä ja Suomesta aina kun mahdollista.

Paninit valmistetaan käyttäen kotimaista tuoretta leipää, itsetehtyä majoneesia, tuoreita raaka-aineita ja 100 % kotimaista lihaa ja kanaa.

Leivän resepti on varta vasten kehitelty Mr. Paninille

Paninien rapeuden salaisuus löytyy leivästä. Paninien leipä leivotaan suomalaisesta viljasta ilman lisäaineita vain muutaman kilometrin päässä Ulvilan paninikeittiöstä. Leivän resepti on varta vasten kehitelty Mr. Paninille.

Gluteenittoman leivän tuotekehitys vei useamman vuoden

Perinteisen leivän lisäksi Mr. Paninin valikoimasta löytyy myös gluteeniton leipä. Gluteenittoman leivän tuotekehitys otti aikaa.

– Teimme kehitystyötä useamman vuoden, ennen kuin löysimme sopivan yhteistyökumppanin, Panini Chef Janne Ikonen kertoo.

Gluteenittoman leivän valmistajaksi valikoitui hartolalainen Vuohelan Herkku. Varta vasten Mr. Paninille kehitetyn paninileivän raaka-aineina on käytetty muun muassa tattarijauhoa, maissitärkkelystä, auringonkukan- ja pellavansiemeniä ja perunahiutaleita. Panini-leipä on gluteenittomuuden lisäksi laktoositon ja soijaton.

100 % kotimaista lihaa ja kanaa

Kotimaisuus on meille äärimmäisen tärkeää. Sen vuoksi käytämme paninien valmistukseen ainoastaan kotimaista lihaa ja kanaa. Sian- sekä naudanliha tulee meille Snellmanilta ja siipikarja puolestaan Atrialta.

Kasvisvaihtoehdot

Lihaa ja kanaa sisältävien mehukkaiden paninien lisäksi valikoimastamme löytyy myös kasvisvaihtoehtoja. Härkäpapu-Vegepanini on Mr. Paninin ensimmäinen täysin vegaaninen panini. Mozzarellapanini sai puolestaan kunnian olla Mr. Paninin ensimmäinen kasvisvaihtoehto.

Panini viimeistellään itsetehtyllä majoneesilla ja suomalaisella edamjuustolla

Meidän paninileivät viimeistellään itsetehdyllä majoneesilla. Paninikeittiömme kehittelee tuotteelle aina juuri siihen sopivan majoneesin.

Panini ei myöskään olisi täydellinen ilman juustoa. Siksi jokainen tuote, lukuunottamatta Härkäpapu-Vegepanini, kruunataan suomalaisella edamjuustolla.

Laadun varmistamiseksi jokainen panini tarkastetaan ennen pakkaamista.