Paahtopaistipanini – toivottu lihaisa uutuus
Ulvilalainen elintarvikeyritys Mr. Panini on tuonut reilun vuoden sisällä markkinoille kaksi uutuustuotetta erikoisruokavaliota noudattaville, vegaanisen ja gluteenittoman paninin. Syyskuussa oli aika esitellä uutuus todellisille lihanystäville: Paahtopaistipanini.
Mr. Paninilla asiakaspalautteita luetaan, arvostetaan ja niihin myös reagoidaan. Sen vuoksi Mr. Panini laajensi tuotevalikoimaansa tuomalla markkinoille Paahtopaistipaninin.
– Toive paahtopaistipaninista on noussut tasaisin väliajoin esiin asiakaspalautteessa, Panini Chef Janne Ikonen kertoo.
Ikonen paljastaa, että uutuus on ollut suunnittelupöydällä jo jonkin aikaa.
– Sen lanseeraus viivästyi hieman muiden uutuustuotteiden vuoksi, mutta nyt se on vihdoin valmis.
Lähileipomon leipää, kotimaista paahtopaistia ja paninikeittiön omaa majoneesia
Paninien rapeuden salaisuus löytyy leivästä. Kuten muidenkin paninien, myös paahtopaistipaninin leipä leivotaan suomalaisesta viljasta ilman lisäaineita vain muutaman kilometrin päässä Ulvilan paninikeittiöstä. Leivän resepti on varta vasten kehitelty Mr. Paninille.
Täytteenä Paahtopaistipaninissa on kotimaista paahtopaistia Snellmanilta.
– Halusimme tuoda markkinoille täyttä lihaa olevan paninin. Käytämme aitoa suomalaista, mureaa paahtopaistia, emme mitä tahansa paistia, Ikonen kertoo.
Paahtopaistipanini valmistetaan käsityönä Ulvilan paninikeittiössä
Mehevä makuelämys viimeistellään Mr.Paninin omalla, lisäaineettomasta sinapista valmistetulla sinappisella kurkkumajoneesilla sekä Valion Edamjuustolla. Me panostamme laatuun ja sen vuoksi Paninit valmistetaan käsityönä Ulvilan paninikeittiössä.
Paahtopaistipanini on ollut paljon pyydetty uutuus, joten Ikonen uskookin, että Paahtopaistipanini voi nousta uudeksi suosikkimauksi Kana-, Kinkku– ja Kebabpaninien rinnalle.