Paninin lämmitys – 6 helppoa tapaa lämmittää panini kotona

Paninin lämmitys – 6 helppoa tapaa lämmittää panini kotona

Paninin lämmittäminen onnistuu kädenkäänteessä myös kotona, ja sen voi valmistaa usealla eri tavalla, juuri niin kuin se sinulle parhaiten sopii. Näillä Paninikeittiön vinkeillä pääset herkuttelemaan muutamassa minuutissa lähes missä ja milloin tahansa.

Panini uunissa

Panini on helppo valmistaa tavallisessa kotiuunissa. Paista paninia uunissa 225 asteessa n. 4-6 minuuttia ja rapean mehevä makuelämys on valmis!

Panini parilassa

Toinen helppo tapa valmistaa panini kotona on paistaa se parilassa, jos kotoasi kyseinen vempain löytyy. Taita leivinpaperi parilaan, laita panini sen sisään ja paista 250 asteessa n. 3-4 minuuttia. Huom! Parilat ovat herkkiä yksilöitä, joten paninin paistoaika saattaa vaihdella parilasta riippuen.

Panini grillissä

Paninin voi valmistaa myös grillissä! Kun grilli on kuuma, nappaa panini ja heitä se tirisemään grilliin muutamaksi minuutiksi.

Panini pannulla

Joku nokkela kaveri se on tämänkin keksinyt ja toimivaksi havainnut! Lämmitä pannu kuumaksi ja paista paninia makusi mukaan muutamia minuutteja molemmin puolin. Vinkki: jos haluat parilamaisen lopputuloksen, paina paninia pannua vasten esim. toisella paistinpannulla.

Panini air fryerilla

Tiesitkö, että paninin voi valmistaa myös tämän hetken hittikodinkoneella, air fryerilla? Air fryerilla lämpötila on n. 180 °C ja paistoaika n. 5 min. Huomioi, että lämpötila ja paistoaika voivat vaihdella laitteesta riippuen. Oikea lämpötila ja aika löytyvät kokeilemalla.

Panini mikrossa

Jos haluat mennä sieltä mistä aita on matalin, voi paninin lämmittää myös mikrossa. Huomioi kuitenkin, että mikrossa lämmitettynä leivästä ei tule paninimaisen rapeaa.