Kebab-Vitlök
235 g
Finländskt paninibröd fyllt med Snellmans kebabflarn som tillverkats av inhemskt nötkött. Smaken kompletteras av paninikökets egen vitlök-gurkmajonnäs som innehåller finländsk edamerost. Kebab-Vitlök paninin är laktosfri.
-
Ingredienser
Paninibröd (Finland) 49 %: vetemjöl, vatten, solrosfrö, linfrö, vetekli, rypsolja, salt, jäst. Mr.Panini gurka-vitlökmajonnäs: rypsolja, rödlök, vatten, vitlök, äggula, kryddgurka (gurka, vatten, ättika, socker, salt, aromer), tomatpuré, socker, sweet chilisås (vatten, socker, chili, vitlök, salt), ättika, torkad lök, senap, salt, chilikross, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi). Kebabkött 21 %: nötkött (Finland), vatten, salt, kryddor (vit- och svartpeppar, paprika, chili, lök, vitlök, caynnepeppar, dragon), aromer (bl. a. libbsticka), glukos, socker, stabiliserinsmedel (E450). Ost (Finland).
Laktosfri, laktos mindre än 0,01 g/100g. -
Näringsvärden/100g
Energi, kJ (Kcal) 1372 (329) Fett, g 21,2 -varav mättade fettsyror, g 3,9 Kolhydrater, g 22,6 -varav sockerarter, g 1,2 Protein, g 9,5 Salt, g 1,2 -
Gräddningsinstruktioner
I grillen: Värm grillen till 250 °C. Ta bort paninin från förpackningen och lägg den på grillen på ett bakplåtspapper. Stäng locket. Grilla 3-4 minuter. Uppvärmningstiden är riktgivande.
I ugnen: Värm ugnen till 225 °C. Ta bort paninin från förpackningen och lägg den på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Grädda i 6-8 minuter, tills paninins yta får en guldbrun färg
-
Förvaring
Förvaras under +6°.
Det finns inga omdömen än.
Dela produkten