Kebab-Valkosipuli
235 g
Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on Snellmanin kotimaisesta naudanlihasta valmistettuja kebablastuja. Makua täydentää suomalaisella edamjuustolla täydennetty paninikeittiön oma valkosipuli-kurkkumajoneesi. Kebab-valkosipulipanini on laktoositon.
Raaka-aineet
-
Raaka-aineet
Paninileipä (Suomi) 49 %: vehnäjauho, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, vehnälese, rypsiöljy, suola, hiiva. Mr. Panini kurkku-valkosipulimajoneesi: rypsiöljy, punasipuli, vesi, valkosipuli, kananmunankeltuainen, maustekurkku (kurkku, vesi, etikka, sokeri, suola, aromit), tomaattisose, sokeri, sweet chili-kastike (vesi, sokeri, chili, valkosipuli, suola), etikka, kuivattu sipuli, sinappi, suola, chilirouhe, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi)). Kebabliha 21 %: naudanliha (Suomi), vesi, suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli, cayennepippuri, rakuuna), aromit (mm. lipstikka), glukoosi, sokeri, stabilointiaine (E450). Juusto (Suomi).
Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g/100 g. -
Ravintosisältö/100g
Energiaa, kJ (Kcal) 1372 (329) Rasvaa, g 21,2 -josta tyydyttynyttä, g 3,9 Hiilihydraattia, g 22,6 -josta sokereita, g 1,2 Proteiinia, g 9,5 Suola, g 1,2 -
Paisto-ohjeet
Parilassa: Lämmitä parila 250°. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.
Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Lisää vinkkejä paninin lämmittämiseen löydät täältä.
-
Säilytystiedot
Säilytettävä alle +6°.
Arvostelut
Näytä lisää
Jaa tuote