Tuunaa panini -kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Snellmanin Kokkikartano Oy c/o Mr. Panini (jäljempänä Järjestäjä), Jäspilänkatu 27, 04250 Kerava (Y-tunnus 1554059-5).

2. Sääntöjen hyväksyminen

Nämä säännöt koskevat Järjestäjän järjestämää Tuunaa panini -kilpailua. Säännöt tulee lukea huolellisesti läpi ennen osallistumista kilpailuun. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt ja sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Osallistumiskelpoisuus on kaikilla Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Arvontaan eivät voi osallistua tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

4. Kilpailun aikataulu

12.03.2021 Tuunaa panini -kilpailun osallistumisaika alkaa
05.04.2021 Osallistumisaika päättyy
19.04.2021 Voittajien valinta

5. Kilpailuun osallistuminen

Järjestäjän järjestämään kilpailuun osallistutaan täyttämällä kilpailusivustolta löytyvä lomake.

6. Voittajien valinta

Järjestäjän valitsema kilpailuraati valitsee 19.4.2021 mennessä osallistuneiden joukosta 1 pääpalkinnon voittajan sekä 4 lohdutuspalkinnon voittajaa. Raati koostuu Järjestäjän henkilökuntaan kuuluvista henkilöistä.

Kilpailun voittajille ilmoitetaan voitosta mahdollisimman pian voittajien valinnan jälkeen sähköpostitse käyttämällä niitä osoitteita, jotka voittajat ovat kilpailuun osallistuessaan ilmoittaneet. Voittajien nimet julkaistaan Järjestäjän Facebook- ja Instagram-sivuilla. 

7. Kilpailun palkinnot

Pääpalkinnon voittaja palkitaan Sony WH-1000XM3 -vastamelukuulokkeilla. Neljä lohdutuspalkinnon voittanutta palkitaan Mr. Panini -fanituotekassilla. Tuotekassin sisältö:

  • Termosmuki
  • Frisbee
  • Lippis
  • Pipo
  • Jumppakassi

Palkinnot toimitetaan voittajien antamiin osoitteisiin. Mikäli voittaja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

8. Palkinnon verotus ja toimittaminen 

Koska voitto kilpailussa on saatu suorituksen perusteella eikä perustu sattumaan, kilpailun palkinnot ovat saajien veronalaista tuloa. Voittaja sitoutuu ilmoittamaan saamastaan palkinnosta veroilmoituksella. 

Palkinnot toimitetaan voittajien antamiin osoitteisiin. Mikäli voittaja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

9. Immateriaalioikeuksien luovuttaminen

Kilpailuun osallistuvat luovuttavat kaikki kilpailuehdotukseensa liittyvät immateriaalioikeudet Järjestäjälle.

Lähettäessään kuvia osallistuja myöntää Järjestäjälle kuvien täydet käyttöoikeudet Järjestäjän omissa kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

10. Kilpailun järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittajat vapauttavat järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa kohtaan rajoittuu julkaisun erillisissä ohjeissa mainitun palkinnon määrään ja arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Muutoksista ilmoitetaan Mr. Paninin Facebook-sivuilla.

11. Valitukset

Kilpailun toteutusta koskevat valitukset arvontatietoineen tulee osoittaa järjestäjälle 14 päivän kuluessa valituksen syyn selviämisen jälkeen kirjallisena seuraavaan osoitteeseen: asiakaspalvelu@panini.fi. Puhelimitse annettuja tai myöhästyneitä valituksia ei käsitellä.

12. Tietosuoja

Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja kilpailun voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä.