Kinkku-Salami
235 g
Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on runsaasti lihaa. Savustetun kinkun ja mausteisen salamin muodostaman mehevän makuelämyksen kruunaa suomalaisella edamjuustolla viimeistelty paninikeittiön oma tomaatti-chilimajoneesi. Kinkku-Salamipanini on laktoositon.
Raaka-aineet
-
Raaka-aineet
Paninileipä (Suomi) 49 %: vehnäjauho, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, vehnälese, rypsiöljy, suola, hiiva. Mr. Panini tomaatti-chilimajoneesi: rypsiöljy, vesi, kananmunankeltuainen, ananas, mausteseos (mm. tomaatti, paprika, cayenne, viher- ja rosépippuri, ruohosipuli, omena, pekoni- ja savuaromi), sokeri, etikka, sinappi, chilitahna (chili, suola, etikka), suola, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi). Kinkku 18 %: kinkku (Suomi), vesi, suola, sokeri, stabilointiaineet (E450, E451), mausteet (mustapippuri, valkopippuri, korianteri, sipuli, palsternakka), hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (natriumnitriitti). Salami 8 %: porsaanliha (Suomi), silava, suola, mausteet (cayenne, paprika, fenkoli, valkosipuli, maustepippuri, muskottipähkinä), glukoosi, paprika- ja cayennearomit, hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (natriumnitriitti).
Juusto (Suomi).
Voimakassuolainen. Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g/100 g. -
Ravintosisältö/100g
Energiaa, kJ (Kcal) 1496 (359) Rasvaa, g 22,3 -josta tyydyttynyttä, g 3,4 Hiilihydraattia, g 22,4 -josta sokereita, g 1,2 Proteiinia, g 10,2 Suola, g 1,5 -
Paisto-ohjeet
Parilassa: Lämmitä parila 250°. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.
Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Lisää vinkkejä paninin lämmittämiseen löydät täältä.
-
Säilytystiedot
Säilytettävä alle +6°.
Arvostelut
Näytä lisää
Jaa tuote