Kehitä oma paninimaku -kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Mr. Panini Oy (jäljempänä Järjestäjä), Jäspilänkatu 27, 04250 Kerava (Y-tunnus 09524687).

2. Sääntöjen hyväksyminen

Nämä säännöt koskevat Järjestäjän järjestämää Kehitä oma paninimaku -kilpailua. Säännöt tulee lukea huolellisesti läpi ennen osallistumista kilpailuun. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt ja sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Osallistumiskelpoisuus on kaikilla Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Järjestäjän työntekijät, heidän perheenjäsenensä, yhteistyökumppanit tai kilpailun kanssa tekemisissä olevat tahot eivät voi osallistua kilpailuihin.

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.

4. Kilpailun aikataulu

05.04.2019 Kehitä oma paninimaku -kilpailun osallistumisaika alkaa
05.05.2019 Osallistuminen päättyy
27.05.2019 Kolme finalistia julkaistaan ja yleisöäänestys alkaa
11.06.2019 Yleisöäänestyksen voittaja julkaistaan

5. Kilpailun palkinnot

Pääpalkinto: kilpailun voittaja saa oman ehdotuksensa Järjestäjän tuotevalikoimaan vuoden 2020 aikana.

Matkapalkinto: pääpalkinnon lisäksi voittaja saa kahden hengen matkalahjakortin Italiaan.  

Palkintomatka sisältää:
• Menopaluulennot Milanoon
• Lentokenttäkuljetukset Suomessa ja Milanossa
• 3 yön hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa 4 tähden hotellissa
• Aamiaiset

Matkapalkinnon arvo on 3000 € ja se on käytettävä 30.11.2019 mennessä. Järjestäjä ei vastaa matkapalkintoon liittyvistä muista kuluista, voittajan tulee itse huolehtia mahdolliset lisämajoitukset, kuljetukset, ruokailut ja muut palkintojen käyttämiseen liittyvät varaukset ja kulut. Voittajalla pitää olla voimassa oleva passi ja matkavakuutus.

6. Palkinnon verotus ja toimittaminen

Koska kilpailun voitto on saatu suorituksen perusteella eikä perustu sattumaan, kilpailun matkapalkinto on saajan veronalaista tuloa. Voittaja sitoutuu ilmoittamaan matkapalkinnosta veroilmoituksella.

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää kolmannelle taholle, ellei voittaja ole alaikäinen, jolloin voittajalla on oikeus siirtää voittamansa pääpalkinto nimeämälleen täysi-ikäiselle kolmannelle osapuolelle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

Palkinto toimitetaan voittajan antamaan osoitteeseen. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta / palkintoa ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

7. Kilpailuun osallistuminen ja voittaminen

Järjestäjän järjestämään kilpailuun osallistutaan täyttämällä kilpailusivustolta löytyvä lomake. Tarkat osallistumisohjeet sekä alkamis- ja päättymispäivät ilmoitetaan kilpailusivustolla.

Järjestäjän valitsema kilpailuraati valitsee 27.5.2019 mennessä osallistuneiden joukosta kolme finalistiehdotusta. Raati koostuu Järjestäjän henkilökuntaan kuuluvista henkilöistä.

Kolmen finalistin joukosta valitaan voittaja erillisellä yleisöäänestyksellä. Eniten ääniä kerännyt finalisti saa ehdotuksensa Järjestäjän tuotevalikoimaan sekä voittaa matkapalkinnon.

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan voitosta mahdollisimman pian äänestyksen päättymisen jälkeen henkilökohtaisesti. Palkinnon voittajan nimi julkaistaan kilpailusivustolla heti, kun voittaja on tavoitettu ja palkinnon luovuttamisesta on sovittu.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä voittajan julkaisupäivästä, voittaja menettää oikeutensa palkintoon. Tällöin palkinto luovutetaan yleisöäänestyksessä toiseksi sijoittuneelle osallistujalle.

Voittaja sitoutuu lähettämään valokuvia matkastaan Järjestäjälle. Järjestäjällä on oikeus käyttää kuvia markkinoinnissaan.

Voittaja sitoutuu hyvittämään Järjestäjälle vahingot, jotka johtuvat näiden ehtojen ja sääntöjen noudattamatta jättämisestä, lakien tai säännösten rikkomisesta tai sopimattomasta käytöksestä.

8. Immateriaalioikeuksien luovuttaminen

Kilpailuun osallistuvat luovuttavat kaikki kilpailuehdotukseensa liittyvät immateriaalioikeudet Järjestäjälle, eikä tuotantoon otetusta tuotteesta makseta kilpailupalkinnon lisäksi muuta palkkiota tai royalteja. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia lopulliseen tuotteeseen.

Lähettäessään kuvia osallistuja myöntää Järjestäjälle kuvien käyttöoikeudet kilpailuun liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa järjestäjän omissa kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

9. Kilpailun järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa kohtaan rajoittuu julkaisun erillisissä ohjeissa mainitun palkinnon määrään ja arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Muutoksista ilmoitetaan Mr. Paninin Facebook-sivuilla.

10. Valitukset

Kilpailun toteutusta koskevat valitukset arvontatietoineen tulee osoittaa järjestäjälle

14 päivän kuluessa valituksen syyn selviämisen jälkeen kirjallisena seuraavaan osoitteeseen: asiakaspalvelu@panini.fi. Puhelimitse annettuja tai myöhästyneitä valituksia ei käsitellä.

11. Tietosuoja

Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja kilpailun voittajan tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä.