Äänestä Suomen suurin paninifani

Nyt sinulla on tilaisuus olla mukana valitsemassa Suomen suurinta paninifania. Mr. Paninin arvovaltainen raati on valinnut kolme finalistia, joiden joukosta valitaan voittaja yleisöäänestyksellä. Tutustu alla oleviin esittelyihin ja äänestä suosikkiasi. Eniten ääniä saanut finalisti julistetaan Suomen suurimmaksi paninifaniksi 3.12.2021.

Arvomme kaikkien viimeistään 1.12.2021 äänestäneiden kesken viisi Mr. Panini -fanituotekassia. Voittajat arvotaan 3.12.2021 ja heihin ollaan yhteydessä sähköpostilla.

“Ihan parhaita eväitä! Oon todella aktiivinen ja liikun ulkona paljon harrastuksien parissa (kiipeily pääpainotteisesti, purjelautailua, polkujuoksua jne). Usein saatan pariloida aamulla evääksi yhden paninin ja syödä sen sitten jossain metsässä.

Toimivat myös kisaeväinä, ja lennoille ja vaikka minne! Helppo kantaa mukana kun ei mee heti vetiseksi 👍 Monta kisaa voitettu Paninien voimin 💪”

Andy Gullsten

“Muistan ensimmäisen paninini kuin eilisen. Elettiin vuotta 2013 ja olin paikallisella Teboililla äitini kanssa. Minulla oli hirveä nälkä, ja ajattelin rohkaistua ja viimein syödä paninin. Se oli kanapanini ja siitä lähti liikkeelle vuosituhannen rakkaustarina. Söin paninia aina kun voin. Maistelin uusia makuja ja jokainen maistui aivan taivaalliselta.

Keväällä 2014 tragedia iski. Minulla diagnosoitiin keliakia, ja jouduin luopumaan panineista. Päivät olivat pitkiä, viikot vielä pidempiä. En uskonut, että elämässä olisi enää mitään elämisen arvoista.

Lopulta, vuosia myöhemmin, tunnelin päässä näkyi valoa – mr. Panini toi markkinoille gluteenittoman kinkkupaninin. Alkoi tiukka selvitys siitä, mikä on lähin kauppa, mistä niitä saa. Lopulta puskaradio tiesi kertoa, että paikallisesta Prismasta niitä saa. Lähdin sinne ja ostin hyllyn tyhjäksi. Elämäni oli jälleen ihanaa, pystyin nauttimaan panineista elämässäni.

Kun gluteenittoman kanapaninin resepti uusittiin, sain lisää iloa elämääni. Pystyin elämään uudelleen tuon elämäni kirkkaimman päivän, jolloin kanapanini muutti maailmani.”

Jonna Sorsa

“Paninilla aamulla, paninilla illalla. Sillä ohjeella pärjää elämässä hienosti! Jos lähikaupan paninihylly olisi hitusenkaan suurempi, olisi arki huolettomampaa ja helpompaa, sillä jos se on tyhjä joudun hakemaan paninini vähän kauempaa isommista kaupoista.

Suosikkiravintolani on läheinen huoltoasema, jossa on paninigrilli.

Harrastan paninien tuunausta kotona, vaikka lopputulos usein onkin havainto siitä, että panini on parasta juuri sellaisena kuin se on paketista otettaessa.

Yksi suurimmista ilonhetkistä tänä vuonna oli se, kun citymarkettiin oli tullut Jätti Panineja! Unelmat ja haaveet kävivät toteen ja enkelikuoro taivaasta lauloi! Kissat ja koirat tanssivat yhdessä! Rakastan panineja.”

Mika Tinakari