Kinkku Original
Tätä on toivottu: aito ja alkuperäinen Kinkku Original -panini teki paluun! Rapeaksi paistuvan paninileivän välissä on reilulla kädellä kotimaista Snellmanin kinkkusuikaletta ja Mr. Paninin alkuperäisreseptin mukaan valmistettua tomaatti-chilimajoneesia, jolle ominaisen maun antaa ananas. Paista rapean rouskuvaksi uunissa tai parilassa ja nauti!
Raaka-aineet
-
Raaka-aineet
Paninileipä (Suomi) 49 %: vehnäjauho, vesi, pellavansiemen, auringonkukansiemen, jodioitu suola, vehnälese, rapsiöljy, hiiva. Mr. Panini tomaatti-chilimajoneesi: rapsiöljy, vesi, kananmunankeltuainen, ananas, mausteseos (mm. paprika, tomaatti, cayenne, valkosipuli, viher-, rosé- ja maustepippuri, ruohosipuli, omena, pekoni-ja savuaromi, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), säilöntäaineet (E202, E211)), sokeri, etikka, chilitahna (chili, suola, etikka), suola. Kinkku 23 %: kinkku (Suomi), vesi, suola, sokeri, stabilointiaineet (E450, E451), mausteet (mustapippuri, valkopippuri, korianteri, sipuli, palsternakka), hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (natriumnitriitti). Juusto (Suomi).
-
Ravintosisältö/100g
Ravintosisältö / 100g Energiaa, kJ (Kcal) 1401 (337) Rasvaa 22,7 josta tyydyttynyttä 2,4 Hiilihydraattia 22,4 josta sokereita 1,1 Ravintokuitua 2,4 Proteiinia 9,2 Suolaa
1,3 -
Paisto-ohjeet
Parilassa: Lämmitä parila 250°. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.
Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Airfryerissa: Air fryerilla lämpötila on n. 180 °C ja paistoaika n. 5 min.
Lisää vinkkejä paninin lämmittämiseen löydät täältä.
-
Säilytystiedot
Säilytettävä alle +6°
Ei vielä arvosteluja.
Jaa tuote