Glutenfri Kyckling
235 g
Vi förnyade vår glutenfria kycklingpanini enligt kundernas önskemål. Den innehåller nu samma fyllning som vår populära kycklingpanini: inhemsk kyckling och paninikökets egna curry-mangomajonnäs, tillsammans med finsk edamerost.
Ingredienser
-
Ingredienser
Naturligt glutenfritt Paninibröd 49 %: vatten, majsstärkelse, tapiokastärkelse, bovetemjöl, rypsolja, solrosfrö, linfrö, potatis, socker, psyllium, emulgeringsmedel (E464, E412), ärtprotein, salt, jäst, förtjockningsmedel (xantangummi). Mr.Panini curry-mangomajonnäs: rypsolja, mangopuré, vatten, sweet chilisås (vatten, socker, chili, vitlök, salt), äggula, socker, ättika, senap, kryddblandning (curry, gurkmeja, paprika, gräslök, grädd- och curryarom), salt, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, xantangummi). Kycklingfilé 25 %: kyckling (Finland), salt. Ost (Finland).
Kan innehålla små mängder glutenfritt havre.
Laktosfri, laktos mindre än 0,01 g/100 g. Glutenfri. -
Näringsvärden/100g
Energi, kJ (Kcal) 1297 (311) Fett, g 19,6 – varav mättade fettsyror, g 2,4 Kolhydrater, g 22,1 – varav sockerarter, g 2,5 Protein, g 9,4 Salt, g 1,2 -
Gräddningsinstruktioner
I grillen: Värm grillen till 250 °C. Ta bort paninin från förpackningen och lägg den på grillen på ett bakplåtspapper. Stäng locket. Grilla 3-4 minuter. Uppvärmningstiden är riktgivande.
I ugnen: Värm ugnen till 225 °C. Ta bort paninin från förpackningen och lägg den på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Grädda i 6-8 minuter, tills paninins yta får en guldbrun färg
-
Förvaring
Förvaras under +6°.
Det finns inga omdömen än.
Dela produkten