Kana
235 g
Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on paistettuja kotimaisia kanasiivuja sekä paninikeittiön omaa curry-mangomajoneesia, johon on lisätty kotimaista juustoa. Kanapanini on laktoositon.
Raaka-aineet
-
Raaka-aineet
Paninileipä (Suomi) 49 %: vehnäjauho, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, vehnälese, rypsiöljy, suola, hiiva. Mr. Panini curry-mangomajoneesi: rypsiöljy, vesi, mangosose, kananmunankeltuainen, sweet chili -kastike (vesi, sokeri, chili, valkosipuli, suola), sokeri, etikka, sinappi, mausteseos (curry, kurkuma, paprika, ruohosipuli, kerma-ja curryaromi), suola, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi). Broilerinfilee 25 %: broileri (Suomi), vesi, dekstroosi, suola, tapiokatärkkelys, stabilointiaineet (E450, E451). Juusto (Suomi).
Tuote saattaa sisältää broilerin luuta.
Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g/100 g. -
Ravintosisältö/100g
Energiaa, kJ (Kcal) 1186 (284) Rasvaa, g 16,8 – josta tyydyttynyttä, g 2,2 Hiilihydraattia, g 22,6 – josta sokereita, g 1,2 Proteiinia, g 12,7 Suola, g 1,2 -
Paisto-ohjeet
Parilassa: Lämmitä parila 250°. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.
Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Lisää vinkkejä paninin lämmittämiseen löydät täältä.
-
Säilytystiedot
Säilytettävä alle +6°.
Arvostelut
Näytä lisää
Jaa tuote