Gluteeniton kana
235 g
Uudistimme Gluteenittoman kanapaninimme asiakkaidemme toiveiden perusteella. Siinä on nyt sama maku kuin suositussa kanapaninissamme. Gluteenittoman paninileivän välissä on runsaasti paistettuja kotimaisia kanakuutioita ja paninikeittiön omaa curry-mangomajoneesia, johon on lisätty kotimaista juustoa. Herkuttele hyvillä mielin!
Raaka-aineet
-
Raaka-aineet
Ainesosat: Luontaisesti gluteeniton Paninileipä 49 %: vesi, maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, tattarijauho, rypsiöljy, auringonkukansiemen, pellavansiemen, peruna, sokeri, psyllium, emulgointiaineet (E464, E412), herneproteiini, suola, hiiva, sakeuttamisaine (ksantaanikumi). Mr.Panini curry-mangomajoneesi: rypsiöljy, mangosose, vesi, sweet chili -kastike (vesi, sokeri, chili, valkosipuli, suola), kananmunankeltuainen, sokeri, etikka, sinappi, mausteseos (curry, kurkuma, paprika, ruohosipuli, kerma- ja curryaromi), suola, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi). Broilerinfilee 25 %: broileri (Suomi), suola. Juusto (Suomi).
Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g/100 g. Gluteeniton.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa.
-
Ravintosisältö/100g
Energiaa, kJ (Kcal) 1297 (311) Rasvaa, g 19,6 – josta tyydyttynyttä, g 2,4 Hiilihydraattia, g 22,1 – josta sokereita, g 2,5 Proteiinia, g 9,4 Suola, g 1,2 -
Paisto-ohjeet
Parilassa: Lämmitä parila 250°. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.
Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Lisää vinkkejä paninin lämmittämiseen löydät täältä.
-
Säilytystiedot
Säilytettävä alle +6°.
Arvostelut
Näytä lisää
Jaa tuote