BBQ Kana-Pekoni
235 g
Uudistunut maku! Kotimaisen, rapean paninileivän täytteenä on suomalaisesta kanasta valmistettuja meheviä siivuja ja entistä enemmän pekonia rapeaksi paistettuina kuutioina, joita riittää jokaiseen suupalaan. Makuelämystä täydentää kotimaista juustoa sisältävä paninikeittiön oma BBQ-ananasmajoneesi. Kana-pekonipanini on laktoositon.
Raaka-aineet
-
Raaka-aineet
Paninileipä (Suomi) 44 %: vehnäjauho, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, vehnälese, rypsiöljy, suola, hiiva. Broilerinfilee 21 %: broileri (Suomi), vesi, dekstroosi, suola, tapiokatärkkelys, stabilointiaineet (E450, E451). Mr. Panini BBQ-ananasmajoneesi: rypsiöljy, BBQ- mausteseos (sokeri, fariinisokeri, sipuli, valkosipuli, chili, paprika, sinapinsiemen, juustokumina, mustapippuri, kurkuma, cayenne, oregano, suola, savuaromi), vesi, punasipuli, kananmunankeltuainen, tomaattisose, ananas, etikka, sokeri, mausteet (mm. valko-, viher-, rosé- ja maustepippuri, ruohosipuli, omena, pekoni-ja savuaromi), chilitahna (chili, suola, etikka), sinappi, valkosipuli, suola, sakeuttamisaineet (guarkumi). Pekoni 11 %: sianliha (Suomi), vesi, suola, säilöntäaine (E250), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E301), hunaja. Juusto (Suomi).
Tuote saattaa sisältää broilerin luuta.
Voimakassuolainen. Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g/100 g..
-
Ravintosisältö/100g
Energiaa, kJ (Kcal) 1369 (328) Rasvaa, g 19 – josta tyydyttynyttä, g 3,6 Hiilihydraattia, g 24,5 – josta sokereita, g 2,9 Proteiinia, g 14,1 Suola, g 1,8 -
Paisto-ohjeet
Parilassa: Lämmitä parila 250°. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.
Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Lisää vinkkejä paninin lämmittämiseen löydät täältä.
-
Säilytystiedot
Säilytettävä alle +6°.
Arvostelut
Näytä lisää
Jaa tuote