Rukiinen Kinkku Original
235g
Klassikkopanini uudistui! Kinkku Original -panini sai lisää tuhtia makua Porin leipomon suomalaisista jauhoista leipomasta rukiisesta paninileivästä. Täytteenä on tutun runsaasti kotimaista Snellmanin kinkkua, paninikeittiön omaa tomaatti-chili-majoneesia ja tietysti kotimaista juustoa. Rukiinen Kinkku Original on laktoositon.
Raaka-aineet
-
Raaka-aineet
Paninileipä (Suomi) 49 %: vehnäjauho, vesi, täysjyväruisjauho (23 %), jodioitu suola, vehnägluteeni, rypsiöljy, hiiva, jauhonparanne (E300). Mr. Panini tomaatti- chilimajoneesi: rypsiöljy, vesi, kananmunankeltuainen, ananas, mausteseos (mm. paprika, tomaatti, cayenne, valkosipuli, viher-, rosé- ja maustepippuri, ruohosipuli, omena, pekoni-ja savuaromi), sokeri, etikka, sinappi, chilitahna (chili, suola, etikka), suola, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi)). Kinkku 22 %: kinkku (Suomi), vesi, suola, sokeri, stabilointiaineet (E450, E451), mausteet (mustapippuri, valkopippuri, korianteri, sipuli, palsternakka), hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (natriumnitriitti). Juusto (Suomi).
Leipä sisältää ruista 23 %, vastaa 34 % viljaraaka-aineista.
Voimakassuolainen. Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g/100 g. -
Ravintosisältö/100g
Energiaa, kJ (Kcal) 1372 (330) Rasvaa, g 21,7 – josta tyydyttynyttä, g 2,3 Hiilihydraattia, g 22,1 – josta sokereita, g 1,2 Proteiinia, g 9,2 Suola, g 1,3 -
Paisto-ohjeet
Parilassa: Lämmitä parila 250°. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.
Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Lisää vinkkejä paninin lämmittämiseen löydät täältä.
-
Säilytystiedot
Säilytettävä alle +6°.
Arvostelut
Näytä lisää
Jaa tuote