Gluteeniton kinkku
235 g
Gluteeniton kinkkupanini valmistetaan käsityönä Ulvilan paninikeittiössä. Täytteenä paninissa on Snellmanin kotimaista savukinkkua, Mr. Paninin omaa Mexican-majoneesia ja Valion Edam-juustoa. Makukombinaatio täydentää gluteenittoman leivän makua. Gluteeniton kinkkupanini on myös laktoositon.
Raaka-aineet
-
Raaka-aineet
Luontaisesti gluteeniton Paninileipä 49 %: vesi, maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, tattarijauho, rypsiöljy, auringonkukansiemen, pellavansiemen, peruna, sokeri, psyllium, emulgointiaineet (E464, E412), herneproteiini, suola, hiiva, sakeuttamisaine (ksantaanikumi). Mr. Panini Mexican-majoneesi: rypsiöljy, maustekurkku (kurkku, vesi, etikka, sokeri, suola, aromit), kuivattu tomaatti (tomaatti, auringonkukkaöljy, suola, valkosipuli, oregano), vesi, kananmunankeltuainen, sweet chili -kastike (vesi, sokeri, chili, valkosipuli, suola), valkosipuli, sokeri, etikka, mausteet (mm. juustokumina, paprika, curry, caynne, oregano, sokeri, suola, savuaromi, chiliuute), kuivattu sipuli, sinappi, suola, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi). Kinkku 14 %: kinkku (Suomi), vesi, suola, sokeri, stabilointiaineet (E450, E451), mausteet (mustapippuri, valkopippuri, korianteri, sipuli, palsternakka), säilöntäaine (natriumnitriitti). Juusto (Suomi). Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa.
Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g/100 g. Gluteeniton
-
Ravintosisältö/100g
Energiaa, kJ (Kcal) 1355 (326) Rasvaa, g 23,2 – josta tyydyttynyttä, g 2,5 Hiilihydraattia, g 22,2 – josta sokereita, g 2,6 Proteiinia, g 6,3 Suola, g 1,1 -
Paisto-ohjeet
Parilassa: Lämmitä parila 250°. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.
Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Lisää vinkkejä paninin lämmittämiseen löydät täältä.
-
Säilytystiedot
Säilytettävä alle +6°.
Arvostelut
Näytä lisää
Jaa tuote