Kehitä oma paninimaku

Sinun oma paninisi kaupan hyllyssä? Osallistu kilpailuun, jonka voittaja saa panininsa Mr. Paninin valikoimaan ja pääsee palkintomatkalle Milanoon! 

Oletko kotikokki, jolta syntyy herkullinen majoneesi käden käänteessä? Miltä kuulostaisi sinun itsesi suunnittelema paninimaku lähikaupan hyllyssä? Nyt se voi olla mahdollista. Osallistu Mr. Paninin Kehitä oma paninimaku -kilpailuun ja unelmasi omasta paninista voi toteutua. Otamme voittajamaun Mr. Paninin valikoimaan vuoden 2020 aikana ja lähetämme sen kehittäjän upealle palkintomatkalle Milanoon.

Näin osallistut kilpailuun

Kilpailuun osallistutaan suunnittelemalla täysin uusi paninimaku: mikä olisi paninin pääraaka-aine? Millainen majoneesi tai kastike siihen tulee? Entä juusto? Koska kyseessä on kilpailu, jonka voittajaehdokas toteutetaan ns. aikuisten oikeasti, kilpailuehdotuksen kanssa ei kannata hötkyillä. Mieti rauhassa, millainen yhdistelmä maistuisi rapean paninileivän välissä. Toivomme lisäksi, että kehität majoneesin tai kastikkeen reseptin itse. Mitä yksityiskohtaisemmat valmistusohjeet, sitä parempi. Kilpailu on voimassa 5.5.2019 asti.

Muutama käytännön vinkki:

  • Paninitäytteiden tulee olla kypsiä ja lämmitettävissä uunissa sekä parilassa.
  • Mr. Panini suosii kotimaisia raaka-aineita aina kun se on mahdollista.
  • Mieti kaupallisesti: minkä paninin kaikki haluaisivat ostaa?

Mr. Paninin ammattilaisraati valitsee määräaikaan 5.5.2019 mennessä annettujen ehdotusten joukosta kolme potentiaalisinta ehdokasta, joista voittajan ratkaisee Facebookissa järjestettävä yleisöäänestys.

Kehitä oma paninimaku

  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.