|Hampurilaispanini|Hot Dog panini
|Hampurilaispanini|Hot Dog panini

Täytetty leipä uusiksi – Hampparia ja hodaria paniniin!

Täytetty leipä sai aivan uusia merkityksiä, kun Mr. Panini toi hiljattain markkinoille kaksi uutta paninia, makuinaan hampurilainen ja hot dog.

Herkulliset uutuudet tehdään tietenkin kotimaiseen leipään, joka leivotaan porilaisessa lähileipomossa Mr. Paninin oman reseptillä. Tuoreiden paninileipien välistä löytyy huolellisesti valikoituja, meheviä täytteitä.

Uutuuspaninit täydentävät Mr. Paninin yhdeksän paninin tuoteperhettä. Kuten entisestään tutut maut, myös uudet paninit voi lämmittää kotiuunissa tai parilassa. Uutuudet löytyvät Mr. Paninin jälleenmyyjien valikoimista toukokuusta 2015 lähtien.

Hampurilaispanini

Mitä olisikaan kunnon Hampurilaispanini ilman tuhtia pihviä? Siksi uutuuspaninin välistä löytyy cheddarjuuston ja Mr. Paninin oman coleslaw-majoneesin lisäksi kaksi mureaa 100 % suomalaista naudanlihapihviä. Tutustu tarkemmin täältä.

Hampurilaispanini

Hot Dog -panini

Hot Dog -panini mullistaa käsityksesi hodarista. Uunituoreen paninileivän välistä löytyy kaksi laadukasta 100 % suomalaista nakkia ja täyteläistä Mr. Panini -tuorekurkkusalaattia. Tutustu tarkemmin täältä.

Hot Dog panini

Mitä sanot maistuisiko?